Simple Feast måltidskasser

Simple Feast koncept er veganske og vegetariske måltider som måltidskasser eller på glas, hvor der er fokus på 100% økologi. Du får fantastisk smag med ligeså fantastisk kvalitet. Der er ingen tilsatte konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Med en måltidskasse fra Simple Feast får du sunde og lækre madretter hver uge.

Billede af Simple Feast måltider

Du sammensætter selv din økologiske måltidskasse, hvor du hver uge kan vælge 2 til 5 ny måltider.

Desuden har Simple Feast deres Comfort koncept, hvor du kan bestille smagfulde supper og simreretter til de dage, hvor det skal gå stærkt. Hvert glas er beregnet til 2-3 personer. Det tager kun 5 minutter at gøre mad på glas klar til servering, og 15 minutter for måltidskasserne. I blandt maden finder du retter som Stifado, Stroganoff, Chili con Quinoa, vegansk bolognese og andet godt.

Simple feast er 100% økologisk, +80% plantebaseret, hvilket også ligger til grund for deres måltider som også er baseret på nyeste forskning indenfor planterig kost. Alt mad er lavet med sjæl og kærlighed fra professionelle kokke, hvorfor der altid er fokus på god smag og sundhed.

Aktuelle tilbud og rabatkoder til Simple Feast

Spar 15% på de første 4 måltidskasser

Måltidskasser fra Simple Feast

Billede af Season Feast måltider fra Simple Feast

Simple Feast logo

Byg selv Økologisk måltidskasse

Fra Simple Feast

2 - 5 pers
3 - 5 dage/ugen
15 min.
Fra 41 kr. pr. måltid

Vælg selv den menu, du vil have i din økologiske måltidskasse fra Simple Feast. Med en Simple Feast måltidskasse er det nemt at spise mere økologisk og klimavenligt. Retterne i kassen er tilberedt, så selv de mindste kan være med, og tager kun 15 minutter at gøre klar.

Se mere Spar 15% på de første 4 måltidskasser