Vegetar Måltidskasser

Måske har du – ligesom et stigende antal danskere – lyst til at spise lidt mindre kød og lidt mere grønt i hverdagen? I så fald er en vegetar måltidskasse noget for dig. I dag findes der flere leverandører, som laver virkelig lækre og varierede vegetar måltidskasser.

Vegetar måltidskasser er til dig, som gerne vil have flere – eller kun- kødfrie dage, men stadig gerne vil have smagfulde og interessante måltider, som mætter.

Der er et bredt udvalg af forskellige vegetar måltidskasser på markedet. Vi gennemgår de forskellige leverandører her.

Billede af Fisk og Grønt fra HelloFresh

HelloFresh logo

Fisk & Grønt – HelloFresh

HelloFresh måltidskasser

2 - 4 pers
3 - 5 dage/ugen
30 min.
Fra 44 kr. pr. måltid

Med fisk og grønt måltider fra HelloFresh får du en blanding af alt det bedste fra havet samt vegetariske måltider med friske grøntsager. Følg den nemme farvekode-guide og gå i gang med tilberedningen af aftenens måltid.

Se mere BLACK WEEK: Spar op til 985 kr. på 4 kasser - rabat fratrækkes automatisk

Billede af vegetarisk ret fra HelloFresh

HelloFresh logo

Vegetarisk – HelloFresh

HelloFresh måltidskasser

2 - 4 pers
3 - 5 dage/ugen
30 min.
Fra 44 kr. pr. måltid

Med vegetariske måltider fra HelloFresh får du grønne retter sprængfyldt med friskhed og naturlige proteiner fra det grønne planterige. Følg den nemme farvekode-guide og gå i gang med tilberedningen af aftenens måltid.

Se mere BLACK WEEK: Spar op til 985 kr. på 4 kasser - rabat fratrækkes automatisk

Billede af et Vegetarisk måltid som børn kan lide

Aarstiderne logo

BørneVegetar

Aarstiderne måltidskasser

3 - 4 pers
3 dage/ugen
30 min.
Fra 50 kr. pr. måltid

Med BørneVegetar måltidskassen fra Aarstiderne får du vegetarretter, som er genkendelige og nemme at gå til, så de små også kan være med. Retterne er opbygget med grøntsager suppleret med æg, ost, pasta, bønner, korn og linser. De velsmagende retter skifter uge fra uge.

Se mere Få 20 % rabat på din første bestilling

Billede af Vegetarkassen fra Halkær Ådal

Halkær Ådal logo

Vegetar Kassen

Halkær Ådal måltidskasser

1 - 4 pers
3 - 7 dage/ugen
5 min.
Fra 78 kr. pr. måltid

Måltidskassen indeholder et bredt udvalg af meget forskelligartede vegetarretter – fra traditionelle måltider til mere moderne. Der lægges vægt på størst mulig variation af både smag og konsistens, når menuen sættes sammen. Kassen indeholder fx (og ikke udtømmende) måltider som Chili sin carne med fuldkornsris, spinatlasagne, gulerodsdeller med kartofler og løgsovs.

Se mere 10% rabat på den første måltidskasse med koden: Ny fast kunde

Billede af Vegetar 20 min Kassen fra Aarstiderne

Aarstiderne logo

Vegetar 20 Minutter

Aarstiderne måltidskasser

1 - 4 pers
4 dage/ugen
20 min.
Fra 40 kr. pr. måltid

Lav god, velsmagende og spændende vegetariske retter på kun 20 minutter. Opskrifterne tager udgangspunkt i enkle tilberedninger af få, men gode råvarer, altid med årstidens grønt i fokus. Derudover får du hver uge en næsten færdig simreret i kassen.

Se mere Få 20 % rabat på din første bestilling

Billede af en pescetarret fra Den Grønne Asparges

Den Grønne Asparges logo

Pescetarkassen

Den Grønne Asparges måltidskasser

1 - 6 pers
3 - 4 dage/ugen
45 min.
Fra 41 kr. pr. måltid

Med Pescetar Kassen får du overskuelige og inspirerende opskrifter på aftensmad til 3 eller 4 dage med 1 fiskedag og 2 eller 3 dage med vegetariske retter. Her får alle pescetarer råvarer i tilpassede mængder og undgår dermed madspild. Det kan af og til være svært at tilpasse mængderne 100%, men så vil du evt. have lidt ekstra grøntsager til din frokost dagen efter.

Se mere Få 25% rabat på de 2 første kasser med rabatkoden: NEMTMÅLTID

Billede af vegetarisk måltid fra Aarstiderne

Aarstiderne logo

VegetarKassen

Aarstiderne måltidskasser

1 - 4 pers
3 - 5 dage/ugen
45 min.
Fra 47 kr. pr. måltid

Er du vegetar, eller ønsker du blot at få flere grøntsager ind i din kost, så skal du måske overveje en Vegetar- eller Veganerkasse fra Aarstiderne. VegetarKassen er fuld af inspiration til spændende, grønne vegetariske retter fyldt med vitaminer og mineraler. Og retterne er samtidig smagfulde og mættende.

Se mere Få 20 % rabat på din første bestilling

Billede af måltider fra Simple Feast

Simple Feast logo

Season Feast

Simple Feast måltidskasser

2 - 5 pers
3 dage/ugen
15 min.
Fra 56 kr. pr. måltid

Season Feast er måltider for alle, som ønsker måltider, der både er rige på smag, men også udfordrer kulinarisk – og så er det nemt at tilberede! Kan fås som enten vegansk eller vegetarisk.

Se mere Spar 200 kr. med rabatkoden: YOURCHOICE

Billede af Season Feast måltider fra Simple Feast

Simple Feast logo

Family Feast

Simple Feast måltidskasser

2 - 5 pers
3 dage/ugen
15 min.
Fra 57 kr. pr. måltid

Family Feast er en nem måde at spise mere økologisk og klimavenligt. Retterne i kassen er tilberedt, så selv de mindste kan være med. Kan fås i vegetarisk eller vegansk variant.

Se mere Spar 200 kr. med rabatkoden: YOURCHOICE

Vegetar måltidskasse

Måske har du – ligesom et stigende antal danskere – lyst til at spise lidt mindre kød og lidt mere grønt i hverdagen? I så fald er en vegetar måltidskasse noget for dig. I dag findes der flere leverandører, som laver virkelig lækre og varierede vegetar måltidskasser.

En vegetarkasse vil betyder, at du modtager råvarer til at lave måltider, der ikke ikke indeholde kød, fjerkræ eller fisk. Dog kan vegetarmad indeholde animalske “biprodukter” som ost, mælk, honning og æg. Hvis du ikke ønsker nogen former for animalske produkter, skal du tjekke udvalget af veganske måltidskasser.

De mest oplagte valg af vegetariske måltidskasser, ud fra bæredygtighed og sundere livsstil, er Aarstiderne og Simple Feast. De giver dig nogle gode muligheder, hvis du gerne vil have flere kødfrie dage, og til dig, som måske allerede er vegetar, men som ønsker mere inspiration og en nemmere hverdag.

Vegetariske retter indeholder ikke kød, fisk og fjerkræ, men må gerne indeholde mælk, ost og æg, som veganske retter ellers ikke må indeholde.

Måltidskasser vegetar

En vegetar måltidskasse er en god måde at støtte bæredygtighed, spise sundere samt spare tid i en travl hverdag. Typisk, når du bestiller en vegetarkasse, får du leveret alle råvarerne, med nemme opskrifter, som guider dig igennem madlavningen. Mængden af de vegetariske råvarer er tilpasset det antal personer, som du vælger at bestille til. Det er nemt at gå til, og det er bare at følge guiden og opskriften, og komme i gang. Ingen stress, og ingen indkøb, andet end de helt basale ting til køkkenet, som salt og peber.

Hos Simple Feast leverer altid til 3 dages måltider mens du hos Aarstiderne kan vælge 3-5 dage afhængig af hvor mange personer i er i husstanden. Ordningerne er fleksible, og du har også mulighed for at skifte retter ud, uge for uge.

Hvad er den bedste vegetar måltidskasse?

Smag er forskellig, men de 2 bedste leverandører her i Danmark, er Simple Feast og Aarstiderne, og vælger du en af dem, så går du ikke galt i byen med valg af den rigtige vegetarkasse. Kvalitet er høj hos begge, og prisen nogenlunde ens. Se vores oversigt øverst her hos MåltidskasseGuiden.

Aarstiderne vegetarkassen

Vegetarkassen fra Arstiderne er et populært valg, og den kan også fås i forskellige udgaver, fx kan du vælge en variant som hedder “Vegetar 20 minutter” hvis du gerne vil have hurtige grønne måltider som kun tager 20 minutter at lave, til de dage hvor du har travlt.

Simple Feast vegetar måltidskasse

Simple Feast giver dig 2 muligheder for at vælge en vegetarisk måltidskasse i form af enten Family Feast og Season Feast. Begge måltidskasser fås i vegetariske udgaver. Her kan du læse mere om måltidskasser fra Simple Feast.

Måltidskasser uden svinekød

Hvor finder jeg måltidskasser uden svinekød? Der findes måltidskasser uden svinekød hos Aarstiderne, Simple Feast, samt Sundtakeaway. Du kan sikre at der ikke er svinekød i måltidskasserne er ved at vælge en vegetarkasse, og selv tilføje kødet som du ønsker, evt. Halal kød, hvis du foretrækker dette.

Fx. kan du få en vegetarkasse med måltider til ca. 45 kr per person hos Sund Takeaway, og til den pris betyder det ikke så meget, at man selv lige skal omkring sin halalslagter eller hvor man nu køber sit kød til maden. Der er stadig meget tid at spare, og disse retter er også helt færdiglavet, så du ikke skal gøre noget som helst andet end at tilføje kødet.

Lette retter du selv kan lave uden svinekød

Der findes et hav af lette retter på nettet, som er fri for svinekød, som du selv kan lave på kort tid. Denne guide (på engelsk) er en rigtig fin liste med 10 retter der er lette at lave til en hurtig aftensmad. Der er både retter med kyllingekød og andre typer kød, og du kan selv vælge i toppen om du ønsker at det skal være retter med mange eller få grønsager.

Alternativt kan du igen vælge nogle retter helt uden kød, og så selv tilføje det kød du ønsker.

Vores favoritret uden svinekød

Herhjemme er vores favorit den thailandske ret Phadthai, som er let at lave. Børn elsker den, og det fine ved den er, at den har alle de smagsdele som en god ret skal have:

  • noget sødt (sukker og pasta)
  • noget surt (lime)
  • noget stærkt (chili)
  • noget krydret (løg og koriander)

Retten er både let og sjov at lave, da man blot tilbereder grønsagerne, og så skal det hele på panden i hurtigt tempo. Efter kort tid er den færdig, og klar til at spise – rygende varm og lækker.

Du kan læse mere om at blive vegetar på Vegetarisk Forenings hjemmeside.