BetterFeast måltidskasser

(OBS: Sundtakeaway har skiftet navn til BetterFeast)
Lækker aftensmad er pludselig blevet nemt og indbydende. Prøv en måltidskasse fra BetterFeast, hvis du ønsker en nemmere hverdag med dejlige smagsoplevelser – uden at bruge kostbar tid i køkkenet. 

BetterFeast laver gode og varierede hverdagsretter til hele familien, sammensat af deres dygtige kokke. Betterfeast ved, hvor svært det kan være at få tiden til at slå til i en travl hverdag, og derfor er deres måltider færdigtilberedte, så de er klar til servering efter en tur i ovnen. 

Du sparer tid på menuplanlægning, indkøb, madlavning og opvask. Med Familiekassen, Hverdagskassen og Vægttabskassen er maden stort set klar til dig ved levering foran din hoveddør. Pak ud – varm op – servér!

Aktuelle tilbud og rabatkoder til BetterFeast

25% rabat på første måltidskasse med koden: wbfk_25

Måltidskasser fra BetterFeast

Billede af Vægttabskassen fra BetterFeast

BetterFeast logo

Vægttabskassen

Fra BetterFeast

1 - 5 pers
5 dage/ugen
5 min.
Fra 49 kr. pr. måltid

Vægttabskassen fra BetterFeast er et tilbud til dig, der ønsker at holde den slanke linje. 

Vægttabskassen er en komplet måltidskasse med færdigtilberedt mad til alle dagens måltider i ugens fem hverdage. Du får således både morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider. Alle måltider er kalorieberegnede med hensyntagen til, om du er kvinde eller mand.

Se mere 25% rabat på første måltidskasse med koden: wbfk_25

Billede af Familiekassen fra BetterFeast

BetterFeast logo

Familiekassen

Fra BetterFeast

2 - 5 pers
3 - 5 dage/ugen
5 min.
Fra 39 kr. pr. måltid

Bestselleren fra BetterFeast er Familiekassen, der består af lækre færdigtilberedte aftensmadsretter til hverdagen. Hver uge kan du sammensætte din egen menu ud fra 13 lækre retter, som både små og store elsker. Familiekassen fås i 3-5 dage om ugen med mad til 2-5 personer.

Se mere 25% rabat på første måltidskasse med koden: wbfk_25

Billede af Hverdagskassen fra BetterFeast

BetterFeast logo

Hverdagskassen

Fra BetterFeast

1 - 5 pers
3 - 5 dage/ugen
5 min.
Fra 38 kr. pr. måltid

Med Hverdagskassen fra BetterFeast får du en komplet måltidskasse med færdigtilberedt mad til alle dagens måltider i ugens fem hverdage. Du får således både morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider.

Se mere 25% rabat på første måltidskasse med koden: wbfk_25

Billede af Smoothiekassen fra BetterFeast

BetterFeast logo

Smoothiekassen

Fra BetterFeast

1 - 5 pers
3 dage/ugen
5 min.
Fra 50 kr. pr. måltid

Smoothiekassen fra BetterFeast består af smoothies til en tre-dages smoothiekur. På den måde kan de bruges som en kickstart til et vægttab eller en ny livsstil. Du får tre velsmagende og friske smoothievarianter. Du kan også vælge at nyde de lækre smoothies som et lille måltid i løbet af dagen.

Se mere 25% rabat på første måltidskasse med koden: wbfk_25

Billede af Kickstarterkassen fra BetterFeast

BetterFeast logo

Kickstarterkassen

Fra BetterFeast

1 pers
5 dage/ugen
5 min.
Fra 50 kr. pr. måltid

Med Kickstarterkassen fra BetterFeast får du indholdet fra Vægttabskassen sammen med en tre dages smoothiekur og en træningsplan. Kickstarterkassen købes og leveres i fire uger som en løsning til dig, der ønsker at sparke en ny livsstil i gang på en nem måde.

Se mere 25% rabat på første måltidskasse med koden: wbfk_25

Smag og nemhed er super vigtigt i måltiderne fra BetterFeast, og det er kvaliteten af råvarerne også. Retterne består derfor ofte af grønt, fuldkornsprodukter samt kød fra lokale leverandører.

Måltiderne fra BetterFeast leveres endvidere i bæredygtige papkasser, som er produceret af 75% genbrugs-træfibre, og når maden er pakket ud og lagt på køl, kan du nemt folde kasserne sammen og deponere dem i din genbrugspapcontainer derhjemme. Papemballagen er fremstillet af FSC®-certificeret papir, som er miljøgodkendt og stammer fra bæredygtigt skovbrug.

Plastikbakkerne fra BetterFeast er lavet af noget ganske særligt, nemlig et materiale, der hedder CPET. CPET-materialet beskytter de lækre fødevarer og retter fra BetterFeast og sikrer, at de bevarer deres kvalitet, hvad enten de skal forblive varme eller kolde. Derudover opfylder CPET de strengeste standarder for fødevaresikkerhed, så kunderne kan føle sig trygge, når de nyder måltider fra BetterFeast.

Men der er mere!

Bakkerne fra BetterFeast er nemlig også bæredygtige. De er fremstillet af genanvendelige materialer, og i gennemsnit består de af hele 70% genbrugsmateriale. Det betyder, at når kunderne er færdige med deres mad, kan bakken genanvendes igen og igen. Den omdannes til nye fødevarebakker, som er lige så gode som de oprindelige. Dette bidrager til ægte bæredygtighed og gør bakkerne fra BetterFeast til det mest miljøvenlige valg, når det gælder færdigtilberedte måltider.

Når man vælger at bestille fra BetterFeast, vælger man ikke kun en madoplevelse, men også fødevaresikkerhed og en bæredygtig tilgang til at nyde sine måltider.