Halkær Ådal måltidskasser

Halkær Ådal leverer hjemmelavet aftensmad, lavet fra bunden og med brug af ordentlige, økologiske råvarer.

Retterne er klassiske og meget velsmagende, og det eneste du skal gøre, er, at varme maden, der allerede er lavet (helt fra bunden) og forberedt. Så kan det ikke blive nemmere!

At færdigretterne er frosne, betyder selvfølgelig, at de kan holde holdbarheden. Men bare fordi de leveres frosne, er der altså ikke gået på kompromis med hverken smag, næringsværdi eller sanseoplevelser.

Hos Halkær Ådal kan du også være sikker på, at råvarerne udvælges ud fra kortest muligt vej fra jord til bord. Ved brug af lokale leverandører, sikrer de at kvaliteten er høj, og aftrykket på klimaregnskabet er lavt.

Billede af Halkær Ådal måltid og fordele

Aktuelle tilbud og rabatkoder til Halkær Ådal

SPAR 10% på de 2 første måltidskasser med koden: velkommen

Måltidskasser fra Halkær Ådal

Billede af Pensionist Kassen fra Halkær Ådal

Halkær Ådal logo

Pensionist Kassen

Fra Halkær Ådal

1 - 2 pers
1 - 7 dage/ugen
5 min.
Fra 72 kr. pr. måltid

Som navnet lyder er denne måltidskassen velegnet til pensionister. Den er sammensat af færdiglavede middagsretter, der dufter og smager godt, hvilket er vigtigt hvis din appetit ikke er kæmpe stor. Der lægges vægt på klassiske og velkendte retter, så der ingen eksotiske overraskelser kommer 🙂 Et godt bud til de ældre, som ønsker klassisk mad, som blot skal varmes, men som ikke går på kompromis med kvalitet, smag og råvarer.

Se mere SPAR 10% på de 2 første måltidskasser med koden: velkommen

Billede af Vegetar Kassen fra Halkær Ådal

Halkær Ådal logo

Vegetar Kassen

Fra Halkær Ådal

1 - 3 pers
3 - 7 dage/ugen
5 min.
Fra 69 kr. pr. måltid

Måltidskassen indeholder et bredt udvalg af meget forskelligartede vegetarretter – fra traditionelle måltider til mere moderne. Der lægges vægt på størst mulig variation af både smag og konsistens, når menuen sættes sammen. Kassen indeholder fx (og ikke udtømmende) måltider som Chili sin carne med fuldkornsris, spinatlasagne, gulerodsdeller med kartofler og løgsovs.

Se mere SPAR 10% på de 2 første måltidskasser med koden: velkommen

Billede af Halkær Kassen fra Halkær Ådal

Halkær Ådal logo

Halkær Kassen

Fra Halkær Ådal

1 - 4 pers
3 - 7 dage/ugen
5 min.
Fra 80 kr. pr. måltid

Kundernes favorit, som indeholder velkendte danske hverdagsretter, som hjemmelavede frikadeller, hakkebøf og forloren hare med skysauce, karbonader med grønærter, oksebryst i peberrodssauce og boller i karry og lignende. Du får også retter inspireret af andre køkkener, f.eks. spansk paella, indisk tikka masala med kylling, thai curry og svenske kjøttbullar. Prøv lækker og klassisk mad!

Se mere SPAR 10% på de 2 første måltidskasser med koden: velkommen

Her kan du i øvrigt læse mere om kvinderne bag Halkær Ådal. Ilse Jacobsen er med i virksomheden som investor, og måske husker du, at Halkær Ådal har været med i DR programmet Løvens Hule.

Halkær Ådal leverer i hele Danmark (undtagen ikke-brofaste øer).