HelloFresh

Billede af HelloFresh måltidskasse med råvarer og indhold

Med en måltidskasse fra HelloFresh kan du sammensætte din ugentlige menu, ligesom du kan lide den. Fra uge til uge kan du blandt 18 smagfulde opskrifter vælge lige præcis de måltider, som passer til jeres smag og behov.

HelloFresh har specialiseret sig i at gøre det nemt for dig i køkkenet. Måltidskassen kommer med måltiderne inddelt i poser, en pose til hvert måltid, samt dertilhørende nemme opskrifter, som guider dig fra start til slut. Regn med mellem 20-40 minutter madlavning i alt.

Vi har selv testet HelloFresh her hos MåltidskasseGuiden, og vores overordnede oplevelse af meget positiv. Når du logger på HelloFresh kan du nemt planlægge de fremtidige leveringer, udskifte måltider, sætte på pause osv. Interfacet er brugervenligt og nemt. Leveringen er fleksibel. Retterne er velplanlagte og lækre, og du skal ikke tage stilling til så meget, mens du laver maden. Alt er forberedt og doseret.

Og så er måltiderne tilrettelagt efter antal personer, og på den måde risikerer du ikke at spise for meget mad, eller bidrage til madspild!

En mindre ulempe – synes vi – ved HelloFresh er, at råvarerne ikke altid er fra Danmark, og råvarerne er ikke økologiske. Men alt i alt er HelloFresh rigtig godt, og de er et godt bud på en fleksibel og inspirerende måltidskasse-leverandør.

HelloFresh introtilbud giver rabat på de første 4 måltidskasser. Når du bruger linksene her på MåltidskasseGuiden, får du automatisk rabatten lagt ind i din bestilling. God appetit.

Aktuelle tilbud og rabatkoder til HelloFresh

Spar op til 765 kr. på 4 kasser - rabat fratrækkes automatisk

Måltidskasser fra HelloFresh

Billede af Fisk og Grønt fra HelloFresh

HelloFresh logo

Fisk & Grønt – HelloFresh

Fra HelloFresh

2 - 4 pers
3 - 5 dage/ugen
30 min.
Fra 44 kr. pr. måltid

Med fisk og grønt måltider fra HelloFresh får du en blanding af alt det bedste fra havet samt vegetariske måltider med friske grøntsager. Følg den nemme farvekode-guide og gå i gang med tilberedningen af aftenens måltid.

Se mere Spar op til 765 kr. på 4 kasser - rabat fratrækkes automatisk

Billede af vegetarisk ret fra HelloFresh

HelloFresh logo

Vegetarisk – HelloFresh

Fra HelloFresh

2 - 4 pers
3 - 5 dage/ugen
30 min.
Fra 44 kr. pr. måltid

Med vegetariske måltider fra HelloFresh får du grønne retter sprængfyldt med friskhed og naturlige proteiner fra det grønne planterige. Følg den nemme farvekode-guide og gå i gang med tilberedningen af aftenens måltid.

Se mere Spar op til 765 kr. på 4 kasser - rabat fratrækkes automatisk

Billede af familievenligt måltid fra HelloFresh

HelloFresh logo

Familievenligt – HelloFresh

Fra HelloFresh

2 - 4 pers
3 - 5 dage/ugen
30 min.
Fra 44 kr. pr. måltid

Med familievenlige måltider fra HelloFresh får du klassiske retter med et børnevenligt tvist, lavet på kærlighed og friske ingredienser. Følg den nemme farvekode-guide og gå i gang med tilberedningen af aftenens måltid.

Se mere Spar op til 765 kr. på 4 kasser - rabat fratrækkes automatisk

Hvordan kommer jeg i gang med HelloFresh?

Start med at angive antal personer og antal dage, som passer ind i jeres madplaner. Herefter kan du vælge et overordnet tema for måltiderne – skal det være familievenligt, vegetarisk, nemt og hurtigt, kaloriesmart eller fisk og grønt. Du har mulighed for at udskifte HelloFresh forslag til ugens måltider, allerede fra første bestilling, og hver uge fremadrettet vælger du selv måltiderne, eller lader HelloFresh gøre det for dig.

Er emballagen fra HelloFresh genanvendelig?

Ugens levering kommer i en papkasse, og inden i kassen er så kødvarer og kølevarer i en særskilt kølepose. Emballeringen er genanvendelig og sorteres i pap og papir.

Er det nemt at tilberede måltiderne fra HelloFresh?

Hver dags måltid er pakket i en pappose med farveindikator, og medfølgende er en opskriftsside (med samme farvekode), der step-by-step guider dig igennem dagens kreation i køkkenet. Sjovt og nemt lavet! Råvarerne og tilbehøret er doseret efter antal personer. Det tager mellem 25-45 minutter at lave aftensmaden, ved at følge den vedlagte guide.