Frugt og grønt kasser

Med en økologisk frugt og grønt kasse sørger du for at holde dig og din familie sund. Med en frugt og grønt kasse får du også rig mulighed for at udvide din grønne horisont ved at prøve grøntsager og frugter, som du måske aldrig ellers ville have valgt.

Der er mange fordele ved at vælge en økologisk frugt og grøntkasse. For det første er det en nem måde at få flere grøntsager ind i din daglige kost, og så er frugt og grøntsager er et glimrende og sundt mellemmåltid.

Her på MåltidskasseGuiden sammenligner vi de forskellige muligheder på markedet for frugt- og grøntkasser lige nu. Du kan derfor nemt og hurtigt finde den frugtkasse, der passer helt perfekt til dig, din familie og/eller din arbejdsplads.

Billede af MixKassen fra Aarstiderne

Aarstiderne logo

MixKassen

Aarstiderne måltidskasser

1 - 6 pers
1 - 7 dage/ugen
0 min.
255 kr. / kasse

Med MixKassen fra Aarstiderne får du ca. 4,5 kg frugt og grønt, som er lige til at spise. Det meste af indholdet kan spises rå. Kassen vil udover frugt, også indeholde sæsonens udvalg af krydderurter og andre lette grøntsager som fx peberfrugter, tomater mv. MixKassen er en god og nem måde at få spist lidt sundere i husstanden.

Se mere 30% rabat på første bestilling

Billede af Den Grønne FrugtKasse fra Aarstiderne

Aarstiderne logo

Den Grønne FrugtKasse

Aarstiderne måltidskasser

1 - 6 pers
1 - 7 dage/ugen
0 min.
225 kr. / kasse

Med Den Grønne FrugtKasse fra Aarstiderne får du 5 kg økologisk frugt og grønt, som de fleste kan lide. Den Grønne FrugtKasse dækker behovet for et hurtigt og sundt mellemmåltid til familien.

Se mere 30% rabat på første bestilling

Billede af FreestyleKassen fra Aarstiderne

Aarstiderne logo

FreestyleKassen

Aarstiderne måltidskasser

2 - 4 pers
3 - 5 dage/ugen
30 min.
Fra 57 kr. pr. måltid

Med Aarstidernes FreestyleKasse bestemmer du selv menuen. Du bestiller en lille eller en stor kasse. Kassen er fyldt med lækre, økologiske råvarer og tips og tricks til inspiration til næste måltid. Herefter står du selv for at sammensætte måltidet, da der ingen fastlagte madplaner er. Du får råvarer, og står selv for det kreative 🙂

Se mere 30% rabat på første bestilling

Økologisk frugt til døren

Der er mange fordele forbundet med at vælge økologiske frem for konventionelle frugtvarer. Du undgår giftige sprøjtemidler, og så støtter du også den økologiske fremmarch.

Med økologiske frugtkasser leveret lige til døren får du på den nemmest mulige måde lidt ekstra økologisk frugt i løbet af din dag.

I det hele taget er der mange fordele forbundet med at vælge en økologisk frugtkasse. For det første er frugt og grøntsager et godt alternativ til mellemmåltider, især hvis du ønsker at føre en sundere livsstil samt spise færre kalorier. For det andet fordi en økologisk frugtkasse nemlig ikke indeholder pesticider eller rester af pesticider. Pesticider er ikke godt for dit helbred, og derfor noget, du bør undgå i din kost. Derudover får du flere antioxidanter i økologiske madvarer sammenlignet med de konventionelle madvarer. Antioxidanter er godt for kroppen, og kan blandt andet være med til at forebygge farlige sygdomme.

Levering af frugt og grønt

Uanset om du ønsker økologi eller ej, så kan du få leveret frisk frugt og grønt af høj kvalitet direkte til døren. Du gennemgår blot udvalget og vælger, hvilken af de populære frugt- eller grønt-kasser, du mest er til.

En frugt og grønt kasse er en god løsning for dig, som måske ikke altid får lagt alle de gode frugter og sunde grøntsager i indkøbskurven i supermarkedet. Når du køber en frugt- og grøntsagskasse, så kan du være helt sikker på, at du altid har en masse god frugt og lækre grøntsager til rådighed, fordi de bliver leveret lige til døren.

Med en frugtkasse kan du være sikker på at få frisk frugt og grønt i høj kvalitet ind ad døren, hvilket ikke altid er en selvfølge med frugt fra supermarkedet. Det er en nem og også fleksibel måde, at få lidt ekstra frugt og grønt ind i hverdagen, hvad end det er frugtkasser leveret hjem til dig selv eller til din arbejdsplads.

Sæsonens frugt og grønt leveret til døren

Typisk sørger leverandørerne af frugt og grøntkasser for at opdatere indholdet så det passer til årstiderne og sæsonerne. Det er der flere årsager til, men primært, at det er billigere og mere fornuftigt ud fra et bæredygtigt perspektiv, at anvende frugt og grøntsager, som kan opdrives i Danmark eller så tæt på Danmark som muligt. Du kan derfor typisk nyde årstidens bedste sorter af frugt og grønt. Det betyder også, at du undgår trivialitet.

Find den rigtige frugtkasse

Flere leverandører tilbyder levering af frugtkasser, og generelt udvider mulighederne sig hele tiden for denne nye type af måltidskasser på markedet. Konceptet fungerer på samme måde som almindelige måltidskasser, hvor du bestiller til en enkel levering eller på fx ugentlig basis på en abonnementsordning. Det er en rigtig god og nem måde at få lidt ekstra frisk frugt og friske grøntsager som mellemmåltider eller som en del af morgenmaden eller aftensmaden.

Du kender det sikkert, at det kan være svært at spise mere frugt og grønt i hverdagen. Det skal være nemt tilgængeligt, ellers springer vi det typisk over, eller får det ikke købt ind. Når først du har taget valget om at få leveret en frugtkasse eller en frugt og grøntkasse, så står kassen der altså hver uge eller hver anden uge, og så er det nemmere at få indarbejdet de nye frugter og grøntsager i dine daglige måltider.

Frugtordning på arbejdspladsen

Mange virksomheder har en eller anden form for frugtordning til deres medarbejdere, og mange leverandører af måltidskasser tilbyder derfor også frugtkasser til virksomheder, som derved nemt kan etablere en frugtordning til deres medarbejdere. Det er en nem måde og god måde for arbejdspladsen at tilbyde sine medarbejdere et sundere mellemmåltid fremfor snacks og sodavand.

De fleste af frugtkasserne ovenfor kan derfor også leveres til arbejdspladser, og vi har gjort det nemt for dig at en leverandør af frugtkasser, som passer til netop din virksomheds behov.

Billig frugt & grønt til døren

Om du leder efter til familien, dig selv eller til virksomheden, så er vi sikre på at du vil kunne finde en billig frugt og grøntkasse.

Frugt & Grønt er alment i det typiske danske hjem, dog er det svært at altid få tid eller har overskud til at smutte en tur ned i det lokale supermarked efter frugt eller grønt. Vi har gjort det nemt for dig at få billig frugt og grønt til døren. Vi har samlet en stor oversigt over frugt og grøntkasser så du nemt kan få overblik over de mest populære frugt og grøntkasser.