RetNemt måltidskasser

Her kigger vi nærmere på måltidskasserne fra RetNemt. Som man også kan fornemme ud fra navnet, er hovedtanken bag RetNemt, at det skal være nemt og ligetil at lave lækker aftensmad.

Derfor tager retterne i disse måltidskasser blot cirka 30 minutter at lave. De er altså perfekte til dig, der har en travl hverdag, men stadig gerne selv vil tilberede maden.

Hurtigt overblik over RetNemt’s måltidskasser

Hos RetNemt fungerer det således, at deres basiskasse kan justeres ud fra, om der skal mere eller mindre mængde af familievenlige retter, hurtige retter, økologiske retter eller sunde retter. Som udgangspunkt får du basis-mængden af alle 4, men du kan fx justere hvis der skal være flere retter med fokus på familievenlige retter fx.

Vi viser nogle af deres tilbud her, nedenfor. Ellers kan du se alle mulighederne hos RetNemt her.

Hver uge er der så en ny ret i hver eneste kategori, og de har over 800 opskrifter i deres katalog.

På den måde kan du vælge de kategorier, der lyder som noget for dig, og så vil der hele tiden komme nye retter på bordet. Du kan desuden ændre dine præferencer fra uge til uge, hvis du har lyst til at prøve noget andet, end du oprindeligt havde tænkt.

Aktuelle tilbud og rabatkoder til RetNemt

25% rabat de første 4 måltidskasser

Måltidskasser fra RetNemt

Billede af laks med grønt

RetNemt logo

RetNemt – Sunde retter

Fra RetNemt

2 - 6 pers
1 - 5 dage/ugen
30 min.
Fra 50 kr. pr. måltid

Skal det være endnu mere sundt, end måltidskasserne i forvejen er, kan du vælge at opjustere mængden af sunde retter, hvor alle retterne er udviklet med de 10 kostråd for øje. Herved får I en mere sund og varieret aftensmad med nøglehulsmærket.

Se mere 25% rabat de første 4 måltidskasser

Billede af madlavning med grøntsager

RetNemt logo

RetNemt – Hurtige retter

Fra RetNemt

2 - 6 pers
1 - 5 dage/ugen
20 min.
Fra 51 kr. pr. måltid

Skal det gå særligt hurtigt en dag, kan du vælge justere så der kommer flere hurtige retter i basiskassen, hvorved du blot skal bruge 15-25 minutter på madlavningen – perfekt til dage med fritidsinteresser på programmet.

Se mere 25% rabat de første 4 måltidskasser

Billede af et måltid fra RetNemts familievenlige måltidskasse

RetNemt logo

RetNemt – Familievenlige

Fra RetNemt

2 - 6 pers
1 - 5 dage/ugen
30 min.
Fra 49 kr. pr. måltid

Børnevenlige retter er oplagt, når børnene skal med i køkkenet og gerne vil lave deres livretter, og den Familievenlige måltidskasse er til familien, der gerne vil have god, klassisk og sund hverdagsmad. Det er en oplagt mulighed, for at lade børnene hjælpe til i køkkenet, og lære om de forskellige ingredienser.

Se mere 25% rabat de første 4 måltidskasser

Måltidskasser fra RetNemt

RetNemt er altså til dig, der gerne hurtigt vil have god og sund mad på bordet.

Måltidskasserne er derfor perfekte til især børnefamilien, hvor der ikke altid er så megen tid til at stå i køkkenet. De er især kendte for deres fiskeretter, som gør det nemt at få fisk ind i madplanen, og derudover er deres udenlandske retter også meget populære.

Der er altså masser af gode valgmuligheder hos RetNemt, og uanset hvad dit fokus måtte være, kan du helt sikkert finde en god løsning med netop disse måltidskasser.