Veganske Måltidskasser

Er du på udkig efter den bedste veganske måltidskasse? Så er du kommet til det rette sted! Vi har sammenlignet flere af de bedste veganske måltidskasser på markedet, så du kan finde den, der passer bedst til dine behov.

Veganske måltidskasser er et godt valg for dig, der ønsker at spise sundt og varieret. De indeholder kun veganske ingredienser, så du kan være sikker på, at du får alle de næringsstoffer, du har brug for. Derudover er de ofte billigere end at købe ingredienserne selv, så du kan spare tid og penge.

Mange vil i stigende grad gerne spise grønnere og mere bæredygtigt, men det kan være svært at få gjort. Det kan skyldes, at du ikke ved, hvordan du skal lave grønnere måltider, eller ikke finder overskud til at finde overskrifter og lave indkøbslister.

Med en vegansk måltidskasse kan du få nem vegansk mad i hverdagen uden at det går udover en del af fritiden og overskuddet i hverdagen.

Det er en bekvemmelig måde, at få indført mere grønt og bæredygtigt i de daglige måltider, eller helt overgå til at supplere ugeplanen helt eller delvist med veganske måltider.

Der er et bredt udvalg af forskellige veganske måltidskasser på markedet, og vi viser dig her en række af de forskellige måltidskasserkasser med veganske retter, så du kan sammenligne pris og indhold.

Den Glutenfri VeganerKasse fra Aarstiderne

Aarstiderne logo

Den Glutenfri VeganerKasse

Aarstiderne måltidskasser

1 - 2 pers
4 dage/ugen
45 min.
Fra 59 kr. pr. måltid

Aarstiderne har samlet lækre veganske retter i den Glutenfri VeganerKasse, som indeholder glutenfri og 100 % veganske måltider fulde af smag og klimavenlighed. Alle råvarer er økologiske og glutenfri eller naturligt fri for gluten.

Se mere 30% rabat på første bestilling

Billede af vegansk måltid fra Bonzo

Bonzo logo

Vegansk Forrådskasse

Bonzo måltidskasser

2 - 3 pers
3 - 5 dage/ugen
10-15 min.
Fra 39 kr. pr. måltid

Er du vegetar, eller ønsker du blot at få flere grøntsager ind i din kost, så skal du måske overveje en Vegetar- eller Veganerkasse fra Bonzo. Den veganske måltidskasse indeholder veganske simreretter fyldt med vitaminer og mineraler. Og retterne er samtidig smagfulde og mættende.

Se mere Få 20% rabat med rabatkoden: sommer20

Billede af måltid fra Jeres Favoritter fra Aarstiderne

Aarstiderne logo

Jeres Favoritter

Aarstiderne måltidskasser

2 - 4 pers
3 dage/ugen
30 min.
Fra 51 kr. pr. måltid

De bedst vurderede måltider fra Aarstidernes brugere, samlet i en ugentlig måltidskasse til 3 dage og 2-4 personer. I Jeres Favoritter er det med andre ord dig selv og de andre kunder, som stemmer på de måltider I bedst kan lide. Du får typisk helt grønne måltider, samt måltider med kød og fisk.

Se mere 30% rabat på første bestilling

Billede af måltid fra BudgetKassen fra Aarstiderne

Aarstiderne logo

BudgetKassen

Aarstiderne måltidskasser

2 - 4 pers
4 dage/ugen
30 min.
Fra 38 kr. pr. måltid

Med BudgetKassen får du 4 ugentlige økologiske måltider til en fast lav kuvertpris, nøje sammensat med et udvalg af sæsonens grøntsager, klassiske kødudskæringer og kolonialvarer. Der er altid to retter med kød eller fisk og to plantebaserede måltider. Retterne er tilsmagt, så de kan nydes af både store og små. Vil du have mere smæk på smagen, indeholder opskrifterne også ideer til, hvordan du kan krydre yderligere med krydderier fra dine egne køkkenskabe.

Se mere Spar 30 % på første måltidskasse

Billede af Glutenfri VeganerKasse fra Aarstiderne

Aarstiderne logo

Den Glutenfri VeganerKasse

Aarstiderne måltidskasser

1 - 2 pers
4 dage/ugen
45 min.
Fra 57 kr. pr. måltid

Aarstiderne’s Glutenfri VeganerKasse er til dig eller familien, der vil spise 100% veganske og glutenfri veganske måltider, og til glutenallergikere. Her får du spændende opskrifter med fokus på velsmagende, grønne og klimavenlige retter uden gluten. Retterne skal laves fra bunden og tager ca. 45 minutter.

Se mere 30% rabat på første bestilling

Billede af vegansk måltid fra Aarstiderne

Aarstiderne logo

Den Veganske MåltidsKasse

Aarstiderne måltidskasser

1 - 4 pers
4 dage/ugen
45 min.
Fra 45 kr. pr. måltid

Aarstiderne’s veganske måltidskasse er til dig eller familien, der vil spise endnu grønnere eller prøve kræfter med en 100 % vegansk livsstil. Her får du spændende opskrifter fulde af inspiration og masser af gode grøntsager, krydderier, nemme proteiner og tilbehør, så du kan lave god mad på under 45 minutter.

Se mere 30% rabat på første bestilling

Måltidskasser vegansk

Veganere lever efter bestemte retningslinjer, og prøver så vidt muligt at undgå at spise animalske produkter, herunder eksempelvis kød, æg og mælkeprodukter. Når man vælger at blive veganer, så kan det skyldes flere grunde, fx at man går op i dyreetik, sundhed og bæredygtighed. Mange bliver i stigende grad nysgerrige på den veganske livsstil, som tiltrækker med de førnævnte årsager – især i en tid, hvor der er meget fokus på klimaet og bæredygtighed i fødevarer.

Men det kan være svært at komme i gang, fordi det kan synes besværligt at overholde principperne i en travl hverdag. Og desuden kan det virke lidt uoverskueligt at holde styr på, at kroppen nu får de rigtige fødevarer, for at kunne opretholde en sund livsstil. Fx er det vigtigt, at man søger erstatning for normale proteiner, som man nu skal finde i grøntsager og bælgfrugter. En vegansk måltidskasse er derfor perfekt til dem, som ønsker at leve efter disse principperne og gerne vil i gang med det at være veganer. Med en vegansk måltidskasse får du derfor nem vegansk mad.

En vegansk måltidskasse består typisk af en række forskellige fødevarer, der alle er veganske. Det kan være en blanding af grøntsager, bælgfrugter, fuldkornsprodukter, nødder og frø, samt forskellige krydderier og saucer. Derudover kan der også være forskellige kombinationer af disse ingredienser, der er sammensat til en lækker og sund måltid.

Vegansk aftensmad

Mange vælger også at supplere den ugentlig madplan med 2-3 veganske dage. Lidt er bedre end ingenting. Når man vælger veganske måltidskasser, så er man også sikret, at dygtige diætister og kokke vælger de optimale ingredienser og sammensætning af de enkelte måltider, så du får en sund og grøn med den rette kombination af vitaminer og mineraler. Du kan vælge måltidskasser, hvor du kan få vegansk aftensmad, enten leveret som færdigretter eller, som du selv skal tilberede fra bunde.

Vegansk måltidskasse fra Aarstiderne eller Bonzo

Veganske måltidskasser fra Aarstiderne og Bonzo er et godt valg for alle, der ønsker at spise vegansk. Begge selskaber tilbyder et stort udvalg af lækre retter, der er lavet af økologiske, veganske ingredienser. Men hvilken af disse måltidskasser er bedst for dig?

For at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, har vi sammenlignet Aarstiderne og Bonzo’s veganske måltidskasser. Vi har taget et kig på deres udvalg af retter, priser, kvalitet og kundeservice. Dette vil hjælpe dig med at finde den bedste veganske måltidskasse til dine behov.

2 af de mest populære valg er den veganske måltidskasse fra Aarstiderne og Vegansk Forrådskasse fra Bonzo.

Den Veganske Måltidskasse fra Aarstiderne indeholder alt, hvad du skal bruge for at lave aftensmåltider fyldt med smag, variation og grøn energi. Det er en vegansk kasse oplagt til dig, som ønsker at spise grønnere eller prøve kræfter med en vegansk livsstil. Med en vegansk måltidskasse Aarstiderne får du alle råvarer til 4 velsmagende og 100 % økologiske måltider, og til 1-4 personer. Kassen indeholder spændende opskrifter fulde af inspiration og masser af gode grøntsager, krydderier, proteiner og tilbehør, så du kan lave god og nem vegansk mad på under 45 minutter. Du kan også vælge en Glutenfri VeganerKasse fra Aarstiderne, som indeholder glutenfri og 100 % veganske måltider fulde af smag, variation og grøn madglæde. Grøntsagerne ledsages  af bælgfrugter, ris, nødder, kerner, friske krydderurter og vores egne spændende krydderiblandinger samt udvalgte glutenfri kolonialvarer.

Den veganske måltidskasse

En vegansk måltidskasse er ofte opdateret, så den passer til årstiden og sæsonen.  Season Feast fra Simple Feast er et godt eksempel her på. Her får du leveret sæsonens råvarer, som er rige på både smag, og som passer til sæsonens frugt og grønt. Ligesom Aarstiderne har Simple Feast også stor fokus på bæredygtighed, og vælger så vidt muligt lokale og nære råvarer, som er i sæson for årstiden.

Hvor meget koster en vegansk måltidskasse?

Prisen på en vegansk måltidskasse afhænger af, hvilken type måltidskasse du vælger. Bonzo og Aarstiderne tilbyder et udvalg af veganske måltidskasser, der passer til enhver smag og budget. Aarstidernes måltider starter fra ca. 40 kr. per måltid mens Bonzos veganske måltider er en anelse billigere. Dog skal du indberegne, at du Bonzos måltider ofte kan eller bør suppleres med grøntsager eller tilbehør, som ikke medfølger. 

Hvor lang tid tager det at lave mad fra en vegansk måltidskasse?

Det afhænger helt af, hvilken vegansk måltidskasse du vælger. Nogle måltidskasser kommer med færdiglavede retter, som du blot skal opvarme, mens andre kræver lidt mere arbejde. Bonzo er et godt eksempel på en vegansk måltidskasse, der gør det let og hurtigt at lave mad. Deres retter tager typisk kun 10-15 minutter at lave, så du kan nyde en lækker vegansk måltid på ingen tid! Retterne i Aarstidernes veganske måltidskasser skal laves fra bunden, og tager derfor mellem 30-40 minutter at tilberede. Til gengæld medfølger alle råvarer, og du kan være sikker på at der er 100% fokus på bæredygtighed og økologi!