Privatlivspolitik

Hvem er vi

Måltidskasseguiden.dk v/Webhelpers ApS
Søtoften 11
2680 Solrød Strand
Danmark
CVR-nr: 40711139
maaltidskasseguiden@webhelpers.dk

Beskyttelse af data

Webhelpers respekterer dit privatliv og behandler persondata i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Oplever du uhensigtsmæssigheder, fejl eller har du spørgsmål beder vi dig kontakte os via maaltidskasseguiden@webhelpers.dk

Persondata og formål med databehandling

Webhelpers indsamler kun personhenførbare data, som du selv frivilligt har afgivet.

På Måltidskasseguiden.dk drejer det sig om din email-adresse, såfremt du har tilmeldt den for at få besked, når der kommer nye tilbud og rabatter.

Beder vi om dine data vil vi i forbindelse med den specifikke afgivelse af data oplyse hvad formålet er med dataindsamlingen.

Typiske formål kan være:

  • At sende dig yderligere oplysninger som har relevans for din tilmelding af vores nyhedsbrev
  • At bede om dit samtykke til at kunne tilbyde dig services
  • At kontakte dig med hensyn til de services, du har givet dit samtykke til
  • At levere de services, du har bedt om
  • At sørge for genregistrering og sende oplysninger om fornyelse
  • At gøre det muligt for dig at deltage i afstemninger, konkurrencer og kampagner

Webhelpers logger data om IP-adresse (ikke-personhenførbare). Oplysningerne slettes ikke og bruges udelukkende internt til statistik. Oplysningerne er standardstatistikker fra webserveren såsom IP-adresse, antallet af sendte og modtagne bytes, Host, Cookie og henvisning.

Hvem vi deler dine data med

E-mailadresse afgivet af dig i forbindelse med tilmelding til vores nyhedstjeneste vil være lagret hos tredjepartstjenester, som vi har databehandleraftaler med. Disse tredjepartstjenester anvendes for at kunne lagre data samt at kunne fremsende dig nyhedsbreve. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Databehandlere, der lagrer din e-mailadresse er: MailChimp (system til udsendelse af nyhedsbreve), og UnoEuro (datacenter hvor Måltidskasseguiden.dk hostes).

Når du besøger vores hjemmeside Måltidskasseguiden.dk videregives data om geo-lokation til databehandlerne Google Analytics v/Google LLC. Disse data gemmes i 26 måneder.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Google Analytics data gemmes i 26 måneder, men er anonyme.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, på vores side om ”Cookies” . Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Videregivelse af personoplysninger som e-mail vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: maaltidskasseguiden@webhelpers.dk . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Tredjeparts websites

Måaltidskasseguiden.dk linker til eksterne leverandører af måltidskasser, frugt og grønt og dagligvarer og kan ikke drages til ansvar for brug af dine oplysninger på disse sites.

Afmelding

Tilmelding til Måltidskasseguiden.dk email-tjeneste er baseret på frivillighed, og du kan afmelde dem når som helst f.eks. ved at sende os en e-mail på maaltidskasseguiden@webhelpers.dk

Senest opdateret 4. august 2021

Vi er en sikker side, hvorfor vi er en del af Online-tryghed.dk’s sikre sider Online Tryghed