Kokkens Hverdagsmad måltidskasser

OBS! Kokkens Hverdagsmad lukker desværre ned – vi henviser i stedet til RetNemt måltidskasser

Vil du have sund og velsmagende mad i hverdagen, men har du ikke oceaner af tid til at stå i køkkenet?

Billede af mad fra Kokkens Hverdagsmad

Så er Kokkens Hverdagsmad det oplagte valg for dig. Med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad får du en hjælpende hånd i den travle hverdag. Du kan få sund og varieret aftensmad til 3 eller 4 dage om ugen, leveret hjem til dig.

Hos Kokkens Hverdagsmad er der en måltidskasse til dig, uanset om du er single, en lille – eller stor familie. Du kan altid se næste uges menu og endda få mulighed for at udskifte de enkle retter eller justere kuvertantallet. Således sikrer du, at du altid får det bedste ud af din måltidskasse.

Maden er stort set klar, når du modtager din måltidskasse, så du kun skal bruge minimal tid i køkkenet. Du behøver ingen opskrift men følger blot den nemme trin-for-trin vejledning, og du kan således regne med at kunne sætte dig til bords efter blot 20 minutters tilberedningstid. Det er faktisk så nemt, at børnene sagtens kan være med eller selv overtage køkkentjansen.

Når du bestiller en måltidskasse, får du lige nu 20% rabat på den første måltidskasse!

Aktuelle tilbud og rabatkoder til Kokkens Hverdagsmad

Ingen tilbud

Måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad

Sorry, no posts matched your criteria.

Mad til 1-5 personer (3-4 dage om ugen)

Du kan både få måltidskasser til en enkelt person og til den store familie, og på den måde kan ordningen altså tilpasses dine behov.

Med måltidskasserne her får du mad til enten 3 eller  4 af ugens dage, og hver uge kan du på hjemmesiden se de aktuelle retter.

Er der noget i kasserne, der ikke er populært i din familie, har du mulighed for at skifte tilbehør og grøntsager ud, og er der en hel ret, I ikke bryder jer om, er der også råd for dette.

Der er altså stor fleksibilitet med disse måltidskasser, og du kan altid vide dig sikker på, at du får lækre retter, som du nærmest ikke skal gøre noget for at kunne servere.

Mulighed for at vælge sundt

Ønsker du at gøre din kost en smule sundere, kan du vælge sunde måltidskasser.

Her er der skruet op for mængden af grøntsager og ned for mængden af kulhydrater, stivelse og sukker. Hver uge er der desuden en ret uden kød, og ellers er der en god blanding af animalske og vegetabilske produkter.

Denne kasse fås til 2 eller 4 personer, og så er I sikret at få en lidt sundere hverdag. Ligesom med deres andre måltidskasser er fokus her, at det skal være nemt og hurtigt for dig at få god mad på bordet.

Mulighed for at ændre undervejs

Der er megen fleksibilitet hos Kokkens Hverdagsmad, så du kan ændre i dine måltidskasser undervejs.

På den måde er du sikker på, at I får noget, der vil falde i god jord hos hele familien.

Desuden er der mulighed for at ændre leveringsstedet, hvis I eksempelvis skal i sommerhus en uge og gerne vil have måltidskassen med.