Kokkens Hverdagsmad måltidskasser

Vil du have sund og velsmagende mad i hverdagen, men har du ikke oceaner af tid til at stå i køkkenet?

Billede af mad fra Kokkens Hverdagsmad

Så er Kokkens Hverdagsmad det oplagte valg for dig. Med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad får du en hjælpende hånd i den travle hverdag. Du kan få sund og varieret aftensmad til 3 eller 4 dage om ugen, leveret hjem til dig.

Hos Kokkens Hverdagsmad er der en måltidskasse til dig, uanset om du er single, en lille – eller stor familie. Du kan altid se næste uges menu og endda få mulighed for at udskifte de enkle retter eller justere kuvertantallet. Således sikrer du, at du altid får det bedste ud af din måltidskasse.

Maden er stort set klar, når du modtager din måltidskasse, så du kun skal bruge minimal tid i køkkenet. Du behøver ingen opskrift men følger blot den nemme trin-for-trin vejledning, og du kan således regne med at kunne sætte dig til bords efter blot 20 minutters tilberedningstid. Det er faktisk så nemt, at børnene sagtens kan være med eller selv overtage køkkentjansen.

Når du bestiller en måltidskasse, får du lige nu 20% rabat på den første måltidskasse!

Aktuelle tilbud og rabatkoder til Kokkens Hverdagsmad

Spar 20% på din første måltidskasse

Måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad

Billede af Kokkens Familiekasse

Kokkens Hverdagsmad logo

Kokkens Familiekasse

Fra Kokkens Hverdagsmad

1 - 5 pers
1 - 5 dage/ugen
15 min.
Fra 32 kr. pr. måltid

Menuerne i Kokkens Familiekasse er tilpasset børnefamilier. Retterne er klassiske retter med et twist, og de er tilpasset til børns smag og er nemme at lave, så børnene kan være med til madlavningen. Du kan bestille Familiekassen til hele 5 personer, og du kan skifte enkelte retter ud med deres øvrige udskiftningsretter. 

Se mere Spar 20% på din første måltidskasse

Billede af et måltid fra Kokkens Grønne Kasse

Kokkens Hverdagsmad logo

Kokkens Måltidskasse

Fra Kokkens Hverdagsmad

1 - 5 pers
1 - 5 dage/ugen
15 min.
Fra 32 kr. pr. måltid

Hver uge kan du vælge mellem 9 måltider, som giver en god balance mellem forskellige typer af økologiske grøntsager, kød og kulhydrater – indimellem er der også en kødfri dag, hvor du kan smage spændende vegetarretter. Og ellers er der mange børnevenlige retter. Du kan bestille Kokkens Måltidskasse til enten 1, 2, 3, 4 eller 5 personer, og du kan skifte enkelte retter ud med deres øvrige udskiftningsretter – her finder du altid en fiskeret, som også indeholder økologiske friske grøntsager. 

Se mere Spar 20% på din første måltidskasse

Mad til 1-5 personer (3-4 dage om ugen)

Du kan både få måltidskasser til en enkelt person og til den store familie, og på den måde kan ordningen altså tilpasses dine behov.

Med måltidskasserne her får du mad til enten 3 eller  4 af ugens dage, og hver uge kan du på hjemmesiden se de aktuelle retter.

Er der noget i kasserne, der ikke er populært i din familie, har du mulighed for at skifte tilbehør og grøntsager ud, og er der en hel ret, I ikke bryder jer om, er der også råd for dette.

Der er altså stor fleksibilitet med disse måltidskasser, og du kan altid vide dig sikker på, at du får lækre retter, som du nærmest ikke skal gøre noget for at kunne servere.

Mulighed for at vælge sundt

Ønsker du at gøre din kost en smule sundere, kan du vælge måltidskassen Kokkens Grønne Kasse

Her er der skruet op for mængden af grøntsager og ned for mængden af kulhydrater, stivelse og sukker. Hver uge er der desuden en ret uden kød, og ellers er der en god blanding af animalske og vegetabilske produkter.

Denne kasse fås til 2 eller 4 personer, og så er I sikret at få en lidt sundere hverdag. Ligesom med deres andre måltidskasser er fokus her, at det skal være nemt og hurtigt for dig at få god mad på bordet.

Mulighed for at ændre undervejs

Der er megen fleksibilitet hos Kokkens Hverdagsmad, så du kan ændre i dine måltidskasser undervejs.

På den måde er du sikker på, at I får noget, der vil falde i god jord hos hele familien.

Desuden er der mulighed for at ændre leveringsstedet, hvis I eksempelvis skal i sommerhus en uge og gerne vil have måltidskassen med.