SundTakeAway måltidskasser

Sund aftensmad er pludselig blevet lækkert og indbydende. Prøv en måltidskasse fra SundTakeAway, hvis du ønsker en sundere hverdag med dejlige smagsoplevelser.

SundTakeAway laver sunde og varierede hverdagsretter sammensat af deres dygtige kokke og diætister. De er der fuldt forstående for, at det kan være svært at overholde en madplan i hverdagen, og derfor er måltiderne er forberedt, så det er hurtigt at servere.

Med Familiekassen, Hverdagskassen og Vægttabskassen er maden handlet og tilberedt, og I får det tilsendt direkte til jeres dør.

Se deres tilbud nedenfor.

Aktuelle tilbud og rabatkoder til SundTakeAway

Spar 25% på første Familiekasse

Måltidskasser fra SundTakeAway

Billede af et måltid i Kickstarterkassen fra Sundtakeaway

Sundtakeaway logo

Kickstarterkassen

Fra Sundtakeaway

1 pers
5 dage/ugen
5 min.
Fra 50 kr. pr. måltid

Med Kickstarterkassen fra Sundtakeaway kan du nemmere komme i gang med dit vægttab og blive klar til sommeren! Du får portionslavet smoothies til de første 3 dage, og herefter 3 måltider per dag i 4 uger. Alt sammen med fokus på vægttab og sund mad. Den medfølgende træningsplan hjælper dig med at komme i gang med aktiviteter også.

Se mere

Billede af et måltid i Hverdagskassen fra Sundtakeaway

Sundtakeaway logo

Hverdagskassen

Fra Sundtakeaway

1 - 5 pers
3 - 5 dage/ugen
5 min.
Fra 38 kr. pr. måltid

Nemmere hverdag og mere tid? Med hverdagskassen behøver du hverken tænke indkøb og madlavning ind i hverdagen! Hverdagskassen indeholder sunde færdigretter, som du nemt kan servere. De skal blot varmes. Vælg om det skal være aftensmåltider, frokostmåltider, mellemmåltider og/eller morgenmad.

Se mere

Billede af en familieret fra Sundtakeaway

Sundtakeaway logo

Familiekassen

Fra Sundtakeaway

2 - 5 pers
3 - 5 dage/ugen
5 min.
Fra 39 kr. pr. måltid

Med SundTakeAway’s Familiekasse kan du opretholde en sund kost til aftensmad – også i en travl hverdag. Med Familiekassen vælger du blandt 9 forskellige madretter til aftensmad hver uge, som leveres tilberedt. I kan vælge mellem tre pakkeløsninger til jeres familie, alt efter hvor mange I er. Prøv SundTakeAway’s sunde færdigretter.

Se mere Første levering med 25% rabat

Billede af et vægttabs måltid fra Sundtakeaway

Sundtakeaway logo

Vægttabskassen

Fra Sundtakeaway

1 - 5 pers
5 dage/ugen
5 min.
Fra 49 kr. pr. måltid

Med SundTakeAway’s Vægttabskasse kan du opretholde en sund kost – også i en travl hverdag. I en travl hverdag kan man hurtigt komme til at ty til take away, og det er sjældent en sund løsning, hvilket er et problem, når man er i gang med et vægttab. Prøv SundTakeAway’s sunde færdigretter, som indeholder 3xmåltider + 1xmellemmåltid til 5 dage i ugen.

Se mere