MyDietPal

Billede af pasta med soltørret tomater fra MyDietPal

Vi er ret begejstret for MyDietPal, som vi har bestilt færdiglavede retter hos i en længere periode, fordi vi gerne ville slippe for at lave sund frokost til at tage med på arbejdet.

MyDietPal leverer sunde færdigretter, hvor du kan justere antal kalorier efter dit behov. Du har endvidere også mulighed for at personalisere dine måltider, ved at tage kontakt til dem og få lavet en personlig løsning på levering af måltider.

Når du bestiller hos MyDietPal sammensætter du selv din måltidskasse med frokost og/eller aftensmad.

Udover, at færdigretterne er rigtig lækre, sunde, og lige til at åbne og spise, så skifter MyDietPal også retterne ud hver uge – helt automatisk. Så altså ikke noget med at du skal ind hver uge og vælge. Du starter abonnementet ved at vælge et antal færdigretter, og så skifter retterne hver uge. Hos andre leverandører skal du selv ind og skifte retter hver uge, medmindre du vil have det samme igen og igen. Og i en travl hverdag, kan man nemt glemme dette. MyDietPal er derfor meget nem at indarbejde i hverdagens rutiner.

Hvis du er lidt usikker på MyDietPal, så tilbyder de faktisk en prøvepakke, hvor du kan smage en blanding af deres måltider. I skrivende stund koster den 179 kr. inkl. gratis fragt.

Aktuelle tilbud og rabatkoder til MyDietPal

Spar op til 12% ved valg af abonnement

Måltidskasser fra MyDietPal

Billede af MyDietPal sunde færdigretter fra MyDietPal

MyDietPal logo

MyDietPal sunde færdigretter

Fra MyDietPal

1 - 6 pers
3 - 7 dage/ugen
0 min.
Fra 69 kr. pr. måltid

Bestil færdigretter til 1-6 personer. MyDietPal sammensætter selv retterne, og skifter dem automatisk ud hver uge. Du kan få leveret både frokost og aftensmad, og selv justere om portionerne skal være små eller store. Måltiderne kan fx være Chili Con Carne, oksekød med mexi pasta, kylling frikassé. Retterne skifter hver, så variationen er stor!

Se mere Spar op til 12% ved valg af abonnement

MyDietPal abonnement

MyDietPal er en rigtig smart og sund løsning, for dig som har en travl hverdag, og ikke prioriterer tid til indkøb og madlavning. Med MyDietPal’s færdigretter, så skal du sådan set blot åbne kølskabet og tage maden ud. Den kan enten varmes, ellers spises som den er. Mange af måltiderne indeholder typisk pasta, ærter, salat, og ofte kylling, og de er ret velsmagende og nemme at gå til.

MyDietPal rabatkode

Lige nu findes der ikke en rabatkode til MyDietPal, men du kan til gengæld bestille en prøvepakke for kun 179 kr. inkl. levering, så du kan prøve konceptet af. Endvidere kan du spare op til 12% per måltid, når du vælger oprettelse af abonnement.

Personlig vejledning

MyDietPal tilbyder helt unikt, at du kan få en personlig løsning på din kost. De kan hjælpe dig med at sammensætte din personlige måltidskasse, så du får nemmere ved at opnå dine mål med fx vægttab.