Marley Spoon måltidskasser

Billede af Marley Spoon råvarer & måltidskasse

Marley Spoon leverer lækre opskrifter – hele 40 at vælge blandt hver uge – og friske ingredienser lige til din dør.

Måltiderne er kreeret af Marley Spoons dygtige in-house kokke og ernæringseksperter, som sammensætter ugen menu smækfyldt med sunde og inspirerende opskrifter. Hver uge kan du vælge imellem hele 40 opskrifter, som både kan indeholde retter med kød og fisk, men også vegetariske eller low-carb-retter og mere eksotiske kreationer. Du kan nemt via deres app udskifte de foreslåede retter, så du kan tilgodese evt. kræsne beboere eller bare vælge det som du synes er det mest lækre.

Der findes lige nu en Marley Spoon rabatkode, der giver 35% rabat på din første ordre, og op til 1.105 kr. i alt på 7 måltidskasser!

Vores vurdering af Marley Spoon

Vi har prøvet en del måltidskasser efterhånden, og vores oplevelse med Marley Spoon indtil videre er rigtig positiv. Maden er faktisk ret lækker og har du børn, så er der også mange børnevenlige retter at vælge mellem. Da alle ingredienser og råvarer kommer afmålt, så er der ingen madspild, hvilket også er rigtig positivt. Hvis man skal pege på noget negativt ved Marley Spoon, så må det være, at du skal bruge 30-40 minutter på madlavningen. Især i starten, når det er første gang du laver den specifikke ret. Med tiden går det selvfølgelig hurtigere.

Aktuelle tilbud og rabatkoder til Marley Spoon

Ingen tilbud lige nu

Måltidskasser fra Marley Spoon

Sorry, no posts matched your criteria.

Fokus på bæredygtighed

Når temperaturen af forår/sommer leverer Marley Spoon genanvendelige køleelementer, som er lavet af 85% sukkerrør, som holder din mad frisk og kølig, mens den er på vej hjem til dig. Om vinteren leveres kødet uden nedkøling.

Selve kassen er genanvendeligt papmateriale, som du kan folde sammen og lægge i papcontaineren. Emballag om råvarerne er også af 100% genbrugsmateriale.

Derudover, er alle råvarer afmålt til de bestemte måltider, og derved opnår du minimal madspild, da mængderne er præcise i forhold til hvad du skal bruge til retterne.

Derudover benyttes der kun råvarer og ingredienser af bedste kvalitet, og Marley Spoon samarbejder udelukkende med pålidelige leverandører.