Den Grønne Asparges måltidskasser

Hos Den Grønne Asparges er der fokus på lækre grøntsager og gode råvarer. Det er meningen, at det skal være nemt for jer at få god mad på bordet, men samtidig skal retterne naturligvis være i orden.

Her kigger vi nærmere på måltidskasserne fra Den Grønne Asparges, som alle fås til 1-6 personer i 3 eller 4 dage.

Aktuelle tilbud og rabatkoder til Den Grønne Asparges

Få 25% rabat på de 2 første måltidskasser med rabatkoden: NEMTMÅLTID

Måltidskasser fra Den Grønne Asparges

Billede af aftensmad fra Den Grønne Asparges

Den Grønne Asparges logo

Inspirationskassen

Fra Den Grønne Asparges

1 - 6 pers
3 - 4 dage/ugen
45 min.
Fra 45 kr. pr. måltid

Er du vild med eksotisk mad, men har svært ved selv at komme på de spændende retter? Så er Inspirationskassen det oplagte valg. Her får du retter fra hele verden med anderledes krydderier og råvarer. Her er der lagt vægt på grønne, varierede og krydrede måltider med masser af smagsgivere fra bl.a. krydderier, krydderurter og ingefær.

Se mere Få 25% rabat på de 2 første kasser med rabatkoden: NEMTMÅLTID

Billede af en pescetarret fra Den Grønne Asparges

Den Grønne Asparges logo

Pescetarkassen

Fra Den Grønne Asparges

1 - 6 pers
3 - 4 dage/ugen
45 min.
Fra 41 kr. pr. måltid

Med Pescetar Kassen får du overskuelige og inspirerende opskrifter på aftensmad til 3 eller 4 dage med 1 fiskedag og 2 eller 3 dage med vegetariske retter. Her får alle pescetarer råvarer i tilpassede mængder og undgår dermed madspild. Det kan af og til være svært at tilpasse mængderne 100%, men så vil du evt. have lidt ekstra grøntsager til din frokost dagen efter.

Se mere Få 25% rabat på de 2 første kasser med rabatkoden: NEMTMÅLTID

Måltidskasser fra Den Grønne Asparges

Der er mange gode grunde til at vælge at få leveret måltidskasser lige til døren. For eksempel slipper man for indkøbene og madplanen, og derudover gør det det nemt og hurtigt at få varieret og sund kost.

Måltidskasserne fra Den Grønne Asparges er især ideelle til familien, hvor det af og til kan være svært at få tid eller overskud til at finde på noget til madplanen.

Når du handler her, er der desuden mulighed for at få leveret visse andre varer samtidig med din måltidskasse.

Således kan du eksempelvis få vin med til din måltidskasse, og du kan også købe en grøntsags-, fiske- eller kødkasse hos netop Den Grønne Asparges. På den måde bliver madlavningen i hverdagen lidt nemmere og hurtigere, og I er sikre på at få masser af god mad på bordet.