Måltidskasser uden svinekød

Vi var netop ved at undersøge markedet for måltidskasser, og tjekkede hvilke måltidskasser der findes uden svinekød. Vi har samlet overblikket her, så det er let at gå til.

Hvor finder jeg måltidskasser uden svinekød? Der findes en måltidskasser uden svinekød hos Årstiderne. Alternativt kan du sikre at der ikke er svinekød i måltidskasserne er ved at vælge en vegetarkasse, og selv tilføje kødet som du ønsker.

Lad os se nærmere på hvordan vil spare flest penge og samtidig får den bedste kasse til døren.

Måltidskassen uden svinekød

Flere har rigtig mange forskellige typer færdigretter, og de har også mange vegetarkasser, som vi vil se nærmere på længere nede. Disse kasser er nemlig også en mulighed, hvis du selv vil tilføje kødet.

Mad uden svinekød

Kassen har alt hvad du skal bruge undtagen salt, peber, sukker, olie, eddike og mælk. Den indeholder typisk kød fisk og forårsruller, og er pakket i flamingokasse. Der er også knust is, så du er sikker på at det hele holder sig frisk indtil du kommer hjem.

Den stilles på trappen eller i din opgang, så du ikke behøver at hente den nogle steder. Når du kommer hjem stiller du blot varerne i køleskabet og så har du været til 3 dage.

Tilberedningstiden er beregnet til 45 minutter men du skal nok beregne lidt ekstra tid Hvis du har købt til mere end 2 personer. 

Vælg selv hvilken kødet med en vegetarkasse

En anden måde at sikre, at der ikke er svinekød i aften til maden, er at købe en vegetarkasse. Herefter kan du selv købe det kød du har lyst at tilføje til retterne. Du kan stadig bruge opskriften, og blot tilføje de ingredienser der mangler.

Der er et stort antal vegetarkasser blandt de mange leverandører, og de rigtig gode til at variere og gøre dem spændende. Se alle leverandørerne af vegetarkasser her.

Vegetar kasserne ligger typisk i den billige ende, og det giver derfor god mening selv at tilføje noget kød. Ved at gøre det på denne måde får du faktisk en fin kombination af sund mad og mad uden svinekød.

Fx. kan du få en vegetarkasse med måltider til ca. 25 kr per person hos Sund Takeaway, og til den pris betyder det ikke så meget, at man selv lige skal omkring sin halalslagter eller hvor man nu køber sit kød til maden. Der er stadig meget tid at spare, og disse retter er også helt færdiglavet, så du ikke skal gøre noget som helst andet end at tilføje kødet.

Lette retter du selv kan lave uden svinekød

Der findes et hav af lette retter på nettet, som er fri for svinekød, som du selv kan lave på kort tid. Denne guide (på engelsk) er en rigtig fin liste med 10 retter der er lette at lave til en hurtig aftensmad.

Der er både retter med kyllingekød og andre typer kød, og du kan selv vælge i toppen om du ønsker at det skal være retter med mange eller få grønsager.

Alternativt kan du igen vælge nogle retter helt uden kød, og så selv tilføje det kød du ønsker.

Vores favoritret uden svinekød

Herhjemme er vores favorit den thailandske ret Phadthai, som er let at lave. Børn elsker den, og det fine ved den er, at den har alle de smagsdele som en god ret skal have:

  • noget sødt (sukker og pasta)
  • noget surt (lime)
  • noget stærkt (chili)
  • noget krydret (løg og koriander)

Phadthai - lækker ret uden svinekød

Retten er både let og sjov at lave, da man blot tilbereder grønsagerne, og så skal det hele på panden i hurtigt tempo. Efter kort tid er den færdig, og klar til at spise – rygende varm og lækker.

Konklusion

Vi har tjekket hele markedet, og det er hos enkelte at du finder den bedste (og eneste) kasse, som har kød uden at der nogensinde er svinekød. De har et rigtig godt omdømme, og de er også nogle af de første i Danmark, som begyndte at lave måltidskasser. Så der kan du trygt købe din kasse.

Hvis du ikke har mod på at gå igang med denne kasse, er vores anbefaling selv at tilføje kødet. Så er du helt sikker på at du får det som du vil have det, og så har maden slet ikke kød, og dermed kan du købe netop det du ønsker, og som hele familien kan lide.

Lad os høre hvis ud har andre erfaringer med måltidskasser uden svinekød, eller med andre særlige kendetegn. Vi hører gerne fra dig, hvis du har feedback, eller hvis ud støder på en måltidskasse, som er rigtig lækker og ikke har svinekød.

Foto venligst lånt af lykkebylykke.dk.

Relaterede spørgsmål

Hvor finder jeg vegetariske måltidskasser? Næsten alle udbyderne har en vegetarkasse eller en vegansk kasse du kan se hele oversigten af leverandør på denne side.