Præsentation af Den Grønne Asparges måltidskasser

Der er mange gode grunde til at vælge at få leveret måltidskasser lige til døren. For eksempel slipper man for indkøbene og madplanen, og derudover gør det det nemt og hurtigt at få varieret og sund kost.

Her kigger vi nærmere på måltidskasserne fra Den Grønne Asparges, som alle fås til 2-6 personer i 3 eller 4 dage.

>> Du finder alle måltidskasserne her hos Den Grønne Asparges.

Familiekassen

Denne kasse er – som navnet også indikerer – tiltænkt familien. Det vil sige, at den indeholder retter, som både store og små kan lide og vil nyde.

Det kan både være danske og udenlandske retter, og fælles for dem alle sammen er, at de maksimalt tager 30-45 minutter at tilberede.

Når du modtager en Familiekasse, får du alle de råvarer, du har brug for, for at kunne tilberede maden. Derudover medsendes opskrifter, så det bliver nemt og ligetil for dig at sætte udsøgte retter på bordet.

Desuden kan du med denne kasse nemt tage børnene med i køkkenet også.

Børnene hjælper i køkkenet

Lightkassen

Vil du gerne leve lidt sundere, skal du vælge Lightkassen. Her er der skruet ned for mængden af fedt og kulhydrater, og til gengæld er der så mere fokus på de gode grøntsager.

Det er dog langt fra ensbetydende med, at du skal gå på kompromis med den gode smag, for det er naturligvis stadig retter fyldt med lækkerier og saft og kraft, de er blot lidt sundere end ”normalt”.

Her er tilberedningstiden ligeledes på cirka 30-45 minutter, og du får på den måde relativt nemt og hurtigt de sunde retter tryllet frem.

Inspirationskassen

Er du vild med eksotisk mad, men har svært ved selv at komme på de spændende retter?

Så er Inspirationskassen det oplagte valg. Her får du retter fra hele verden med anderledes krydderier og råvarer.

Du kan godt regne med, at dine smagsløg indimellem bliver udfordrede, og du kan her også støde på ingredienser, som du end ikke har set før.

Det er altså kassen til de modige og eventyrlystne, som ikke er bange for at prøve noget nyt og anderledes. Her er tilberedningstiden på 30-60 minutter, hvorefter du kan diske op med lækre retter fra alverdens lande.

Måltidskasser fra Den Grønne Asparges

Hos Den Grønne Asparges er der fokus på lækre grøntsager og gode råvarer. Det er meningen, at det skal være nemt for jer at få god mad på bordet, men samtidig skal retterne naturligvis være i orden.

Måltidskasserne fra Den Grønne Asparges er især ideelle til familien, hvor det af og til kan være svært at få tid eller overskud til at finde på noget til madplanen.

Når du handler her, er der desuden mulighed for at få leveret visse andre varer samtidig med din måltidskasse.

Således kan du eksempelvis få vin med til din måltidskasse, og du kan også købe en grøntsags-, fiske- eller kødkasse hos netop Den Grønne Asparges. På den måde bliver madlavningen i hverdagen lidt nemmere og hurtigere, og I er sikre på at få masser af god mad på bordet.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Den Grønne Asparges
Author Rating
51star1star1star1star1star