Måltidskasser fra Aarstiderne

Her laver vi en grundig præsentation af måltidskasserne fra Aarstiderne, som leverer økologisk mad lige til døren. i nogle tilfælde med undtagelse af deres fisk – økologiske.

Vil du gøre noget godt for både dig selv og miljøet, er Aarstiderne altså det rette valg.

Disse måltidskasser kan du vælge imellem

Hos Aarstiderne, som er det økologiske valg, kan du vælge imellem et væld af forskellige måltidskasser. Der er i sandhed noget for enhver smag.

Hvad end du ønsker at modtage måltidskasser for at gøre madlavningen hurtigere eller for at få en mere varieret kost, kan du således finde en perfekt løsning for dig.

Vi kigger lidt nærmere på nogle af mulighederne nedenfor.

Vegetarkasser

Er du vegetar, eller ønsker du blot at få flere grøntsager ind i din kost, så skal du måske overveje en Vegetar- eller Veganerkasse fra Aarstiderne.

De kommer i forskellige udgaver, så der eksempelvis både er en ”almindelig” VegetarKasse og en kasse, der hedder Kvik Vegetar.

På den måde kan det både gå hurtigt og være smækfyldt af vitaminer og mineraler på samme tid. FlexitarKassen indeholder en smule kød og fisk, men henvender sig til dig, der gerne vil skære ned på dette punkt.

Se Aarstidernes Vegetarkasse med 20% rabat her.

Familiekasser

Til børnefamilien kan man naturligvis vælge lidt af hvert, men især BørnefamilieKassen er oplagt. Her får du simple og velkendte retter, som både børn og voksne elsker. Kassen ”Livretter” er med skønne klassikere med et grønt twist, og 10 MinuttersKassen er til jer, hvor det skal gå hurtigt.

Den er perfekt til dage, hvor der er fritidsaktiviteter på programmet.

KvikKassen indeholder retter, du kan tilberede på 30 minutter, og denne er altså også et oplagt valg til den travle familie.

Se Aarstidernes Familiekasser med 20% rabat her.

Anderledes kasser

Har du mod på at prøve noget nyt, og vil du gerne have spændende retter på bordet?

Du kan vælge eksempelvis VerdensKassen, hvor der er fokus på krydrede retter, der sender tankerne mod fremmede himmelstrøg.

Du kan også prøve LowCarbKassen, som byder på sunde og smagfulde retter uden eksempelvis ris og kartofler.

Måltider til én person hos Aarstiderne

Som noget særligt, kan du her også få måltidskasser til blot en enkelt person.

Det betyder, at selvom du bor alene, kan du stadig få sund, lækker og varieret mad leveret direkte til døren.

Aarstidernes måltidskasser, som er velegnet til 1 person, er kassen Livretter og Flexitarkassen – Se dem med 20% rabat her.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Aarstidernes måltidskasser
Author Rating
51star1star1star1star1star