Leverandører

Leverandører af måltidskasser

Der er kommet mange nye leverandører af måltidskasser til indenfor de sidste par år, som betyder at der i dag er mange at vælge mellem. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung.

Årstiderne

Årstiderne har været igang længe med at sende mad ud til danskerne i måltidskasser. De har både et stærkt udvalg af frugt og grønt, og så har de specialkasser til børnefamilier, vegetarisk, low-carb og slankekasser.
>> Besøg Årstiderne her.

Læs også vores gennemgang af Årstidernes måltidskasser her.

Simple Feast

En rigtig populær leverandør. De har super lækkert mad, og sender det ud i ugekasser (bemærk en ugekasse har mad til 3 dage og ikke 7). De har en del tilbud til vegetarer og veganere. Retterne er lavet næsten færdig, så du skal kun beregne 10 minutter til forberedelse.
>> Besøg Simple Feast her.

Ret nemt

Ret nemt er også en af de gamle spillere på markedet, da de har været igang siden 2006 med at sende måltidskasser ud til danskerne. De har særlige kasser til familier, fiskeretter og et spændende udvalg af eksotiske og udenlandske retter.
>> Besøg Ret Nemt her.

Læs også vores præsentation af Ret Nemts udvalg her.

Sund Takeaway

Hos Sund takeaway får du mad som er helt færdiglavet, dvs. du skal ikke beregne forberedelsestid, udover den tid det tager at starte mikroovnen, hvis du foretrækker varm mad. De har alt fra slanke-måltider og vegetariske retter til detox juicer.
>> Besøg Sund Takeaway her.

Skagenfood

Skagenfood har også været igang længe – de startede i 2001. De har stort fokus på fisk, som Skagen også er kendt for. De har desuden en sektion de kalder “Heat & Cook”, hvor du blot skal stille retten i ovnen, og så er maden klar med det samme, uden at du skal tilberede noget selv.
>> Besøg Skagenfood her

Kokkens hverdagsmad

Kokkens hverdagsmads måltidskasser har en kasse til 1 person, som er populær. De har også kasser til familier og storfamilien. Du kan udskifte en ret som udgangspunkt, når du vælger din måltidskasse, undtagen i kassen der hedder “sund balance”, som er særligt sammensat. Tilberedning hos dig tager ca. 20 min.
>> Besøg kokkens hverdagsmad.

Den Grønne Asparges

Den Grønne Asparges har tre forskellige muligheder, som kan leveres til din dør: En familiekasse, en kasse med mad fra udlandet og en med fokus på grønsager. Der skal være min. to personer på bestillingen.
>> Besøg Den Grønne Asparges.