Vegetariske og veganske måltidskasser

Der er et bredt udvalg af forskellige vegetariske og veganske måltidskasser på markedet. Vi gennemgår de forskellige leverandører her.

Sundtakeaway

Hos Sundtakeaway har du muligheden for at vælge mellem to forskellige vegetarkasser, så du kan vælge den, der passer til dit behov. Der er den klassiske vegetarkasse, som indeholder morgen-, middags- og aftensmad samt to snacks.

Vegetarkassen følger den normale menuplan fra Sundtakeaway, men kødet vil så blive udskiftet med forskellige smagfulde vegetariske erstatninger til 6 dage i ugen.

I den normale vegetarkasse fra Sundtakeaway ligger kalorietallet for kvinder mellem: 1.700 – 2.000 Kcal. For mænd er det mellem 2.000 – 2.500 Kcal.

I den anden vegetarkasse er der fokus på at mindske kalorierne, og den har derfor fået navnet ’’Slankepakken’’.

Her ligger kalorietallet for kvinder på: 1.200 – 1. 300 Kcal og hos mændene er det mellem: 1.600 – 1.800 Kcal. Slankepakken indeholder det samme som den normale vegetarkasse med 3 måltider og 2 snacks til 6 dage i ugen. Sundtakeaway leverer deres måltidskasser hver onsdag og lørdag i hele Danmark, og du skal blot varme maden – så er den klar til at blive serveret.

>> Se vegetar og veganer-kasserne fra Sund Takeaway her.

Simple Feast

Hos Simple Feast har de valgt at lave ugentlige måltidskasser, hvor retterne ændrer sig uge for uge. Du kan dermed selv styre, om den kommende ugekasse er noget for dig, inden du bestiller.

Du kan vælge mellem den vegetariske menu eller den veganske menu, som begge er 100% økologiske. Ugekasserne består af tre forskellige smagfulde aftenmåltider, der leveres til din dør hver tirsdag.

De dygtige kokke hos Simple Feast har forberedt alt, så du skal blot varme og anrette maden. Du sparer dermed tid, der kan bruges på andre vigtige ting. Simple Feast sørger også for, at du har din ugekasse på din bopæl, da de leverer direkte til din dør.

Du behøver heller ikke nødvendigvis at være hjemme, så bor du i en aflåst opgang, skal du ikke være bekymret for, om ugekassen når frem, da den kan stilles i opgangen.

Skulle der være noget i vejen, så vil du blive ringet op, og I vil sammen finde en løsning. Du er derudover heller ikke bundet til noget, idet du kan vælge mellem at bestille med eller uden abonnementsordning.

>> Se vegetar og veganer-kasserne fra Simple Feast her.

 

Du kan læse mere om at blive vegetar på Vegetarisk Forenings hjemmeside.