Vegetariske og veganske måltidskasser

Der er et bredt udvalg af forskellige vegetariske og veganske måltidskasser på markedet. Vi gennemgår de forskellige leverandører her.

Aarstiderne

Er du ny i det vegetariske køkken, eller har du været vegetar i mange år, så kan du få stor glæde af Vegetarkassen fra Aarstiderne. Hele familien kan se frem til at få smagfulde vegetariske retter, der samtidig ligger en god bund.

I Vegetarkassen vil du få masser af inspiration til lækre, grønne retter, som har fokus på sundhed, klimavenlighed og smag.

Selvom det er grøntsagerne, som er i fokus, så vil de også blive kompletteret med frisk pasta, æg, gode oste, vegetabilske proteiner som linser, bønner og korn.

Du vælger derudover selv, hvor mange personer der er en del af Vegetarkassen, og hvor mange dage I skal have den. Aarstiderne laver derefter en måltidskasse, der kan mætte jer alle. Tilberedningstiden afhænger typisk af, hvor mange der er en del af Vegetarkassen.

>> Se Årstidernes vetegar og veganer-kasser her

Sundtakeaway

Hos Sundtakeaway har du muligheden for at vælge mellem to forskellige vegetarkasser, så du kan vælge den, der passer til dit behov. Der er den klassiske vegetarkasse, som indeholder morgen-, middags- og aftensmad samt to snacks.

Vegetarkassen følger den normale menuplan fra Sundtakeaway, men kødet vil så blive udskiftet med forskellige smagfulde vegetariske erstatninger til 6 dage i ugen.

I den normale vegetarkasse fra Sundtakeaway ligger kalorietallet for kvinder mellem: 1.700 – 2.000 Kcal. For mænd er det mellem 2.000 – 2.500 Kcal.

I den anden vegetarkasse er der fokus på at mindske kalorierne, og den har derfor fået navnet ’’Slankepakken’’.

Her ligger kalorietallet for kvinder på: 1.200 – 1. 300 Kcal og hos mændene er det mellem: 1.600 – 1.800 Kcal. Slankepakken indeholder det samme som den normale vegetarkasse med 3 måltider og 2 snacks til 6 dage i ugen. Sundtakeaway leverer deres måltidskasser hver onsdag og lørdag i hele Danmark, og du skal blot varme maden – så er den klar til at blive serveret.

>> Se vegetar og veganer-kasserne fra Sund Takeaway her.

Simple Feast

Hos Simple Feast har de valgt at lave ugentlige måltidskasser, hvor retterne ændrer sig uge for uge. Du kan dermed selv styre, om den kommende ugekasse er noget for dig, inden du bestiller.

Du kan vælge mellem den vegetariske menu eller den veganske menu, som begge er 100% økologiske. Ugekasserne består af tre forskellige smagfulde aftenmåltider, der leveres til din dør hver tirsdag.

De dygtige kokke hos Simple Feast har forberedt alt, så du skal blot varme og anrette maden. Du sparer dermed tid, der kan bruges på andre vigtige ting. Simple Feast sørger også for, at du har din ugekasse på din bopæl, da de leverer direkte til din dør.

Du behøver heller ikke nødvendigvis at være hjemme, så bor du i en aflåst opgang, skal du ikke være bekymret for, om ugekassen når frem, da den kan stilles i opgangen.

Skulle der være noget i vejen, så vil du blive ringet op, og I vil sammen finde en løsning. Du er derudover heller ikke bundet til noget, idet du kan vælge mellem at bestille med eller uden abonnementsordning.

>> Se vegetar og veganer-kasserne fra Simple Feast her.

 

Du kan læse mere om at blive vegetar på Vegetarisk Forenings hjemmeside.