Slanke og fitness måltidskasser

Her gannemgår vi fitness og slanke måltidskasserne fra de forskellige leveradører.

Kokkens hverdagsmad: “Sund Balance”

Hos Kokkens Hverdagsmad har de lavet et koncept, der hedder ’Sund Balance’. Det er en grøn måltidskasse, hvor der er fokus på gode fibre i maden og grøntsagerne. Der er derudover lagt vægt på, at kalorierne er skruet helt i bund. Menuerne er varieret sammensat og kan derfor sagtens spises af hele familien.

Der en god balance mellem de animalske produkter og vegetabilske, og der er af og til en kødfri dag. Konceptet følger deres andre måltidskasser – du vil dermed om mandagen få fire komplette måltider pakket i en flamingokasse, så maden er sikker, til du kommer hjem.

>> Se slankekasserne hos “Kokkens Hverdagsmad” her

Sund Takeaway: “Slankepakken”

Sundtakeaway er klar over, hvor svært det kan være at holde en slankekur, fordi du både skal handle ind og tilberede alt maden selv. I deres ’Slankepakke’ sørger de for alt maden, og den er tilberedt, når du får den.

Pige strækker ud og spiser sund slankemad

Du skal derfor blot varme maden, hvis dette er tilfældet med retten. Du kan vælge mellem to løsninger, hvor du får ’Slankepakken’ i en uge eller i fire uger, og den indeholder morgenmad, middagsmad, aftensmad og to mellemmåltider. Du kan fravælge svinekød og fisk, hvis dette ønskes. Sundtakeaway leverer deres måltidskasser to gange om ugen i hele Danmark.

>> Se slankekasserne hos “Sund Takeaway” her

Den Grønne Asparges: “Lightkassen”

Har du et ønske om at få en sundere hverdag, så har Den Grønne Asparges en god løsning for dig. De har udarbejdet en måltidskasse ved navn ’Lightkassen’, som har skruet helt ned for kulhydrater og fedt. I Lightkassen er der nemlig lagt vægt på mængden af grøntsager, og der bliver ikke gået ned på den gode smag.

I Lightkassen vil du kunne finde opskrifter og råvarer, så du har alt det, du skal bruge, når du skal tilberede din sunde og lækre mad.

Du har muligheden for at blive medlem og få måltidskassen leveret gratis.

Der er desuden ingen bindingsperiode, og du kan altid sætte medlemsskabet på pause eller ændre det til en ny måltidskasse, hvis du får lyst til det. Du vælger derudover selv, hvor mange dage og hvor mange personer der er skal være en del af Lightkassen.

>> Se slankekasserne hos “Den Grønne Asparges” her

Slank og sund kost fra Årstiderne

Du kan også læse mere om slankemad hos netdoktoren.dk, hvor du finder en række tips og gode råd om fedtfattige retter og sunde madvaner.