Måltidskasser til familier (2-6 personer)

Med måltidskasser til børnefamilier kan man selv vælge, hvor mange dage man vil have maden, og hvor mange personer man er.

Her er en præsentation af de forskellige kasser:

Familiepakken hos Sundtakeaway

Hos Sundtakeaway er der fuld forståelse for, at det kan være svært at overholde en madplan i hverdagen. Med Familiepakken er maden handlet og tilberedt, og I får det tilsendt direkte til jeres dør. I kan vælge mellem tre pakkeløsninger til jeres familie, alt efter hvor mange I er. Familiepakken laves fra 2 voksne med 1 barn til 2 voksne med 3 børn. Pakken indeholder aftensmad til 3 dage, og menuen skifter for hver uge.

>> Besøg Sund Takeaway her.

RetBørnevenlig hos Ret Nemt

RetBørnevenlig er en måltidskasse, som frister alle i familien. Opskrifterne er lavet uden uforståelige fagudtryk, så børn i alderen 11-12 år kan lave maden, og det tager typisk ikke mere end en halv time at lave. Maden er knap så krydret, og der vil aldrig være skaldyr med i pakken. Retterne indeholder velkendte grøntsager, og ingredienser som børnene ofte kender. Populære retter gentages oftere.

>> Besøg Ret Nemt her.

FamilieRet hos Ret Nemt

Ret Nemt har også en anden løsning til familien, som har brug for en nem, lækker og sund aftensmad. FamilieRet er lavet til jer, der elsker gode danske, velkendte retter. Maden kan laves på ca. en halv time, og maden er børnevenlig, så børnene kan være med til at lave den. Det er klassiske aftensmadsretter med et sundt tvist, som indeholder økologiske ingredienser.

> Besøg Ret Nemt her

FamilieRet hos Kokkens Hverdagsmad

Hos Kokkens Hverdagsmad kan du også finde et godt udvalg til familien. her får du typisk mad til 3-4 dage og en lækkert varieret ugemenu som gerne skulle gøre hele familien tilpas. Der er fokus på at det skal være hurtigt an anrette og der er friske råvarer som passer med sæsonen.

>> Besøg Kokkens Hverdagsmad her

Familie X-Lyn hos Skagenfood

Hos Skagenfood kan I se frem til at få 2 heat-måltider, der skal tilberedes på cirka. 15 minutter, og så får I 1 børnevenligt måltid med fisk, som I selv skal tilberede på vanlig vis. De populære heat-måltider er lækre og velsmagende sunde retter, som hele familien vil synes om. De skal blot varmes op, og er der enten ris, pasta eller kartofler med, så skal du også blot tilberede dem. Al information vil være i kassen.

>> Besøg Skagenfood her

Familiekassen hos Den Grønne Asparges

Når Den Grønne Asparges sætter menuen for sin Familiekasse, så får I mad, som hele familien deles om. Der er derfor tale om lækre, sunde retter, som også vil falde i de mindste i familiens smag. I får klassiske danske familieretter og udenlandske retter, så der altid vil være noget varierende på bordet. I får tilsendt Familiekassen med råvarer og opskrifter, I har alt det, I skal bruge til at lave et lækkert og sundt hverdagsmåltid.

>> Besøg Den Grønne Asparges her

Børnene hjælper i køkkenet

Har du brug for lidt inspiration til mellemmåltiderne, så kan du tage et kik hos samvirke, som har samlet en række fine opskrifter til børnefamilier.